7 august, eclipsă parțială lună. Cum sunt afectate zodiile

Pe data de 7 august va avea loc eclipsa parțială de lună din august 2017. Aceasta va aduce schimbări semnificative pentru câteva zodii. 

Luna August este una dintre cele mai puternice luni ale anului 2017 și va aduce schimbări și răsturnări de situație pe toate planurile.

Cele mai norocoase zodii vor fi: rac, balanță și capricorn.

Provocări emoționale pentru: taur, fecioară și scorpion.

Berbec

2017 este anul unor noi începuturi pentru Berbeci. O dată cu eclipsa de lună din august vor simți cum cosmosul îi ghidează către acest nou capitol din viața lor, un capitol care va fi mai potrivit destinului pe care și-l doresc.

Toate relele vor ieși la suprafață, toți cei care i-au făcut rău Berbecului vor începe să iasă la suprafață, să-și primească pedeapsa karmică.

Leu

Și pentru Lei urmează o perioadă benefică. Vor începe să cearnă grâul de neghină și pentru asta se vor schimba, vor fi mai înțelegători și mai înțelepți. Întunericul se va transforma în lumină.

Eclipsele de lună înseamnă renunțare la tot ce îi ținea pe loc, la dobândirea unui curaj nebun de a lua frâiele vieții și de a-și urma visurile.

Vărsător

Vărsătorul nu e gata să renunțe la multe lucruri care îl țin departe de ceea ce-și dorește cu adevărat. Încă nu are încrederea că destinul îl va ajuta să își găsească adevăratul drum.

Având în vedere că eclipsa are loc în semnul Vărsătorului, acest semn ar trebui să se bucure cel mai mult de o reinventare, de un nou început.

Vărsătorul nu a avut un an prea bun până acum. Totul s-a dovedit prea volatil pentru el. Nicio grijă, totul s-a întâmplat cu un motiv, pentru a face loc pentru lucrurile bune ce vor urma de acum.

Nu trebuie să mai cauți în exterior pentru îndrumare și curaj, ci trebuie să cauți în interiorul tău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel