"5GANG: Un altfel de Crăciun", RECORD absolut de vânzări

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun" a atins un record de vânzări în România pentru biletele în avans.

BRomania poate să fie mândru deoarece debutul său regizoral cu acest film, a înregistat 10.000 de bilete vândute în avans, un număr record de vânzări la nivel național, pentru compania de distribuție Vertical Entertainment. 

Comedia a bătut dublu recordul deținut anul trecut de filmul „Aquaman", cu 5000 de bilete vândute.

Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun" au fost puse în vânzare în cinematografele din toată țara încă din data de 6 decembrie 2019.

Ce spun reprezentanții companiei ce deține filmul

Vertical Entertainment este liderul segmentului de distribuţie de film din România și deține unele dintre cele mai importante titluri în portofoliu, precum „Joker", „Justice League", „Suicide Squad", „Wonder Woman", „Dunkirk", „Annabelle" sau „Aquaman", și nu mai puţin de 15 nominalizări la ediţia de anul trecut la Premiile Oscar.

„Ne-am chinuit câteva luni să facem acest film și suntem foarte mândri de rezultatul final. Acum nu putem decât să ne bucurăm că mesajul nostru pozitiv ajunge la un public atât de larg", au declarat reprezentanții companiei Vertical Entertainment.

Mesajul lui BRomania

"Vă invit să vă bucurați și voi de o comedie comercială despre familie și prietenie", a declarat BRomania, regizorul filmului.

Evenimentul pentru premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun" a avut loc pe 23 decembrie, la Grand Cinema Băneasa, unde mai mult de 800 de adulți și copii, printre care oameni de televiziune, artiști, prieteni și colegi, au fost prezenți pentru a vedea în exclusivitate filmul, alături de actorii lor preferați, citează libertatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel