Fiul lui Tom Jones doarme pe străzi. Ce spune cântărețul

foto: captura video youtube
foto: captura video youtube

Tom Jones s-a întors acasă, în Marea Britanie, după ce a vândut casa de peste 6 milioane de lire sterline pe care o deținea la Hollywood. În prezent, este jurat al emisiunii The Voice UK, alături de Will.i.am, Jennifer Hudson și Olly Murs și are o avere estimată la 155 de milioane de lire sterline.

În același timp, fiul său cel mic, Jonathan Berkery, doarme pe străzi. În vârstă de 29 de ani, Jonathan nu a vorbit niciodată cu tatăl său și speră că într-o zi, se vor întâlni. 

„Aş vrea să vorbesc lucruri normale cu el, aş vrea să-l întreb cum a fost viaţa lui (...) Aş vrea să îl văd până nu e prea târziu", spune Jonathan.

Fiul lui Tom Jones, rezultat în urma unei aventuri cu un model

Tom Jones a recunoscut în 2008 că are un al doilea copil, rezultat în urma unei aventuri din 1988, pe care a avut-o cu modelul Katherine Berkery, o tânără pe care a cunoscut-o într-un club din New York. În primă fază, cântărețul în vârstă de 77 de ani nu a recunoscut copilul și a fost obligat de către un judecător  să facă testul de paterninate. În cele din urmă, testul a confirmat faptul că Tom Jones este tatăl lui Jonathan și i s-a impus plata unei pensii alimentare.

„Dacă ar fi fost ceva plănuit, poate că m-aş fi implicat mai mult, nu doar din punct de vedere financiar (...) Dar nu a fost nimic de genul ăsta, am căzut pradă seducţiei", a declarat Tom Jones în 2008.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel