VREMEA pe TREI LUNI: iulie, august și septembrie 2017

ANM a emis estimarea meteo pentru următoarele trei luni. 

În luna IULIE 2017, în sud, sud-est și vest va mai cald decât în mod normal în această perioadă. Dacă în mod normal temperatura medie pentru luna iulie este de 20,2 grade Celsius, în acest an, în luna iulie această temperatură medie o vom întâlni izolat în nord. În restul țării, vor fi temperaturi medii cuprinse între 22 și 26 de grade Celsius. Precipitațiile vor fi, de asemenea, mult sub norma perioadei. Norma multianuală lunară era de 77 de l/mp și acum în sud, sud-est și est mai ales vom avea o medie la jumătate de 40 de l/mp. În restul țării va fi de 60 l/mp și doar izolat în nord vom fi în normă. Luna iulie 2017 urmează a fi una extrem de caldă și de secetoasă. 

Luna AUGUST 2017 nu aduce nicio schimbare. Temperaturile vor fi în continuare ridicate, peste normal perioadei. Dacă în această lună media multianuală lunară este de 19 grade Celsius, vom avea medii de 20-24 grade Celsius. Precipitațiile vor fi ceva mai apropiate de media de 64 l/mp, excepție vor face regiunile sudice, estice și vestice unde vorbim de medii la fel de scăzute ca-n iulie de 40 l/mp. 

Luna SEPTEMBRIE 2017 este a patra lună de vară. Temperaturile vor continua să fie mai calde decât în mod normal. Dacă vorbeam de o medie de 14 grade Celsius în septembrie, în acest an va fi de 18 în sud, est, vest. Precipitațiile, cu excepția nordului și centrului, vor fi deficitare. 

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel