50 Shades, lider în box office-ul românesc

Cea de-a treia parte a celebrei serii „Fifty Shades" și-a ocupat rapid locul de lider în box office-ul românesc. Fifty Shades Freed a avut premiera weekend-ul trecut, generând încasări de 3 milioane de lei. 

Filmul cu Dakota Johnson și Jamie Dornan în rolurile principale și regizat de James Foley a adus în sălile de cinema 146 de mii de spectatori și a adus încasări de 3 milioane de lei. Pe locul al doilea în box office a coborât lungmetrajul SF „Maze Runner: The Death Cure", regizat de Wes Ball, generând încasări de 372 de mii de lei, fiind vizionat de aproape 15 mii de spectatori. Pe locul al treilea în box office s-a menținut „The Star", animație regizată de Timothy Reckart, cu încasări de 290 de mii de lei și 16 mii de spectatori.

 

Fifty Shades, lider și în box office-ul american

Fifty Shades Freed a strâns cele mai mari încasări dintre noile intrări ale box office-ului american. 38,8 milioane de dolari au fost încasările la celebra peliculă, surclasând animația Peter Rabbit - 25 de milioane de dolari și noul film a lui Clint Eastwood, The 15:17 to Paris, de Clint Eastwood, cu încasări de 12,6 milioane de dolari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel