29 iulie- Victor Ponta își lansează candidatura la Președinție. Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică comentează

29 iulie 2014, la doi ani de la referendumul de suspendare a președintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta își lansează candidatura la alegerile prezidențiale 2014. 

O zi simbolică cu un puternic discurs anti-Băsescu pare să fie strategia PSD, ai căror membri i-o amintesc și PNL-ului, prin comunicate. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a opinat, la România TV, că dacă ar fi avut "un puternic mesaj anti-Băsescu și dacă nu am fi ajuns la o suspendare a democrației în 29 iulie 2012, destinul României ar fi fost altul.(...) Democrația astăzi este suspendată". 

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a continuat spunând că "E normal să vorbească mult despre Traian Băsescu și să și facă mult, dar domnul Ponta și PSD-ul cred că au de făcut, tocmai dacă a fost suspendată democrația, să o aducă cu picioarele pe pământ. Și nu e de ajuns că pleacă Băsescu de la Cotroceni în câteva luni. Trebuie destructurat sistemul creat de Băsescu în 10 ani". 

Bogdan Chirieac s-a arătat pesimist cu privire la această ultimă afirmația a lui Mugur Ciuvică: "Domnul Ponta nu mi-a dat niciun motiv până acum că vrea să destructureze regimul Băsescu". Mugur Ciuvică a replicat că Victor Ponta e singurul care spune că vrea să lupte, Bogdan Chirieac adăugând că e singurul care poate, reiterând că nu a dovedit că și vrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel