Crimă între deținuți în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași

Un conflictul  izbucnit într-o zonă de maximă securitate a Penitenciarului Iași s-a soldat cu moartea unui deținut. Din primele informații se pare că acesta a fost înjunghiat cu un cater, într-o celulă din zona de maximă securitate a penitenciarului. Patru deţinuţi au fost implicaţi în acest scandal.

 „Victima era în stop cardio respirator, s-au încercat măsuri de resuscitare, dar a murit la fața locului. A mai fost o victimă, pentru a fost chemată o ambulantă care l-a preluat”, a declarat pentru B1 TV purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Spiridon.

 De asemenea, un alt deținut a fost rănit cu un obiect ascuțit, spun reprezentanții penitenciarului, însă acesta se află acum în stare stabilă.

 „În jurul orei 6.10-6.20 a izbucnit un conflict pe fondul unor neîntelegeri mai vechi între persoanele respective. Se aflau în camera de deținere, iar supraveghetorul de pe secție a sesizat cabinetul medical. Apoi s-a chemat un echipaj SMURD. O persoană a decedat, iar o alta a fost rănită cu un obiect ascuțit”, a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iași, Gabriela Topoliceanu.

 Aceasta a precizat că se vor face cercetări pentru a se stabili cum au intrat deținuții în posesia armei albe, în condițiile în care în celule se fac regulat percheziții, tocmai pentru a evita astfel de situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel