Profețiile lui Rasputin. Când ar trebui să vină Sfârșitul Lumii în 2013

rasputin
rasputin

Arhivele KGB dezvăluie profețiile lui Grigori Rasputin, cel care a fost supranumit  "călugarul diavolului".  Rasputin a avut o profeție și pentru anul 2013, când a prezis că va avea loc Sfărsitul Lumii.

 În arhiva KGB s-au descoperit documente secrete în care celebrul Rasputin, anunţa că lumea se va sfârşi la 23 august, 2013, cand un foc va veni din cer si toata lumea va arde. Nicio fiinta nu va ramane in viata. Dupa acest episod, pamantul ar urma sa fie un loc gol, pustiit.

 Cele 11 pagini ale dosarului ultrasecret,  Rasputin a anticipat mari evenimente din istoria Rusiei şi a omenirii. „În remarcabilul document, Grigori Yefimovich Rasputin a prezis revoluţia bolşevică din 1917 şi asasinarea ţarului Nicolae şi a familiei sale. A anticipat apariţia şi dominaţia lui Hitler, prima aselenizare şi destrămarea URSS-ului“, spune cercetătorul. „Liderii sovietici au ţinut secrete aceste hîrtii pentru că Rasputin nu numai că a prezis apariţia comunismului, dar a anunţat şi sfîrşitul lui“, crede politologul american David W. Norvalk,  citat de realitatea.net.

 „Forţele creştine se vor reuni într-o nouă cruciadă împotriva Estului care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită «Marele Măcel». Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie. Lumea se va sfîrşi pe 23 August 2013 cînd focul va mistui toate vietăţile, după care, pe planetă va fi o linişte de mormînt“, a tradus cercetătorul. „Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin pînă acum s-au adeverit“, a mai constatat americanul.

În decembrie 1916, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare în care îi prevestea că va fi ucis. Despre criminali, a scris: „Dacă moartea mea va fi pusă la cale de un neam al tău, atunci nimeni din familia ta, nici unul dintre copiii tăi, nici una dintre rudele tale nu va rămîne în viaţă mai mult de doi ani. Cu toţii vor fi ucişi de poporul rus. Şi eu voi fi ucis. Nu mă mai număr printre cei vii. Te rog, te implor, fii puternic! Gîndeşte-te la familia ta binecuvîntată!“.

 „Simt că voi părăsi această viaţă înainte de 1 ianuarie. Dacă voi fi ucis de asasini de rînd, şi în mod special de fraţii mei ţăranii ruşi, tu, ţarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani în Rusia. Dar dacă voi fi omorît de boieri, nobili şi dacă ei îmi vor vărsa sîngele, mîinile lor vor rămîne mînjite cu sîngele meu, pentru 25 de ani şi ei nu-şi vor spăla mîinile de sîngele meu. Ei vor părăsi Rusia. Fraţii îşi vor ucide fraţii, şi se vor ucide şi se vor urî şi pentru 25 de ani nu vor fi nobili în ţară. Ţar al pămîntului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îţi va spune că Grigori a fost ucis, trebuie să ştii asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copii tăi sau dintre rudele tale nu vor mai rămîne în viaţă pentru mai mult de doi ani. Vor fi ucişi de poporul rus. “

 23 de zile mai tîrziu, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel