Ziua Națională: Ponta s-a ținut de cuvânt față de Anne Marie Bontea

Premierul Victor Ponta s-a ținut de cuvânt, anul acesta, cu ocazia paradei de Ziua Națională față de Anne Marie Bontea. Fetița de 10 ani, laureată a mai multor premii, a deschis, călare,  parada de la Arcul de Triumf, alături de jandarmi.

[caption id="attachment_255706" align="alignnone" width="640"] Foto: Expresspress.ro[/caption]

Anne Marie Bontea, fetița de zece ani, care anul trecut nu a putut să defileze cu jandarmii la parada de 1 Decembrie, deşi se pregătise mult pentru acest lucru, a defilat acum. Fetița a deschis parada de la Arcul de Triumf pe calul său, Dalilla, scrie expresspress.ro.

Victor Ponta, lider al opoziţiei din 2011, i-a promis lui Mihai Gâdea că dacă ULS va ajunge la putere, Anne Marie Bontea va participa la parada de 1 Decembrie.

Anne Marie Bontea a debutat la un concurs internaţional de călărie în Italia, la Arezzo, la care a ieşit pe locul V, şi de atunci a tot câştigat medalii şi diplome, 11 la număr, în doar şase luni de zile, la concursuri naţionale şi internaţionale. Din tot ce a câştigat ea este cea mai mândră de titlurile de vicecampioană la debutanţi-copii, campioană la debutanţi juniori şi locul III la seniori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel