24 ianuarie. Victor Ponta:NU mi-a luat-o Dragnea. Sunt cel mai mândru

 Liderul partidului Pro România, deputatul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a venit la Iaşi pentru a lua parte la aniversarea a 159 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri cu speranţa ca în acest an al Centenarului "românii să fie mai uniţi".  

"Am şi eu funcţia de român şi asta sper că nu mi-a luat-o nici domnul Dragnea, nici dumneavoastră (mass-media - n.r.). Este funcţia de care sunt cel mai mândru, cea de român. Am fost la Iaşi de foarte multe ori de 24 Ianuarie, nu doar de Anul Unirii. S-a terminat Unirea la Alba Iulia, dar nu vreau să uităm de unde a început. Mă bucur foarte tare că mă întâlnesc cu oameni pe care îi ştiu de mult timp", a declarat presei Victor Ponta. 

El a declarat jurnaliştilor că este mândru că este român. 

"Mi-aş dori ca dincolo de manifestări să fie un an în care să fim mai uniţi", a mai spus Ponta.  

E ultimul lucru care îi preocupă

În ceea ce priveşte lipsa liderilor politici ai României la manifestările organizate miercuri la Iaşi cu prilejul aniversării a 159 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri, Ponta a replicat "una spun la televizor şi alta fac". 

"Ultimul lucru pe care îi preocupă pe cei cu funcţii e exact Unirea. Am fost şi în opoziţie şi când eram la guvernare la Iaşi pe 24 Ianuarie. 24 Ianuarie, Iaşul, Moldova chiar înseamnă ceva. Cred că dincolo de cei care ocupă vremelnic funcţii, oamenii simt 24 Ianuarie cu adevărat ca fiind o sărbătoare naţională", a declarat Victor Ponta, care este însoţit la Iaşi de către ceilalţi doi lideri ai formaţiunii sale, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel