24 ianuarie, Mica Unire. Dan Negru, povestire: Mi-a spus Vadim. Pe drum, vagonul mortuar a luat foc

Dan Negru a povestit, în contextul datei de 24 ianuarie când sărbătorim Mica Unire, o poveste pe care o știe de la Corneliu Vadim Tudor.

Dan Negru a povestit pe o rețea de socializare o întâmplare cu Elena Cuza, soția domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Realizatorul TV a mărturisit că povestea o știe de la Corneliu Vadim Tudor, care i-a spus-o cu ocazia unui 24 ianuarie, când se sărbătorește Unirea Principatelor românești.

„Dincolo de păcatele pe care le avea, Vadim Tudor stia sa "vândă" cultura generală! De un 24 Ianuarie a povestit despre Elena Cuza, soţia lui Alexandru I. Cuza care i-a suportat acestuia pasiunea pentru femei. Doamna Cuza a cerut sa fie înmormântată in Moldova, lângă mama ei dar pe ultimul drum, vagonul mortuar a luat foc şi a ars complet cu tot cu sicriul pe care-l transporta.Asa a sfârşit soţia lui Cuza!", a transmis Dan Negru pe contul personal de Facebook.

La 24 ianuarie 2018 se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cunoscut şi sub numele de "Unirea Mică", acest major eveniment este considerat a fi primul pas important pe calea înfăptuirii statului naţional unitar român, după ce, la 5/17 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza este ales în unanimitate domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie/5 februarie, este ales şi domn al Munteniei. 

[citeste si] 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel