Urmărește emisiunea live


24 ianuarie 2018, Unirea Principatelor, sărbătorită la Cluj Napoca

foto: prefecturacluj.ro
foto: prefecturacluj.ro

Manifestații la Cluj Napoca, pe 24 ianuarie 2018, de Ziua Unirii Principatelor, când va avea loc o depunere de coroane și defilare.

Miercuri, 24 iaunuarie, se organizează, la Cluj Napoca, o serie de evenimente, pentru comemorarea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române.

"Instituţia Prefectului - Judeţul Cluj organizează în cooperare cu Divizia 4 Infanterie „Gemina” miercuri, 24 ianuarie 2018, ora 10.00, la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, o ceremonia militară şi religioasă cu ocazia aniversării a 159 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române", informează un comunicat de presă al Prefecturii Cluj.

24 ianuarie 2018, program Cluj Napoca

Ceremonia publică va cuprinde următoarele momente: prezentarea onorului şi salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului Naţional al României, oficierea serviciului religios, alocuţiunea prefectului judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheş, depuneri de coroane şi jerbe de flori, defilarea gărzii de onoare şi a muzicii militare şi Hora Unirii.

Organizatorii evenimentului solicită înţelegere participanţilor la trafic şi cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca pentru eventualele neplăceri cauzate de restricţionarea circulaţiei pe timpul desfăşurării evenimentelor.

[citeste si]

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2014, ziua de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române a fost declarată zi de sărbătoare naţională, iar autorităţile administraţiei publice locale pot organiza sau sprijini logistic şi material manifestări cultural-artistice dedicate acestei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel