24 de rude ale actorului Sidney Poitier date dispărute, în urma uraganului Dorian

Sidney Poitier
Sidney Poitier

În urma uraganului Dorian, care a lăsat Bahamasul de nerecunoscut, familia numeroasă a actorului Sidney Poitier, cu conexiuni extinse pe insulă, a petrecut o săptămână încercând să dea de cele 24 de rude dispărute. 

Peste 500 de bahamieni aparțin familiei extinse a lui Sidney Poitier, aclamatul actor care s-a născut la Miami din părinții bahamieni, potrivit lui Jeffrey Poitier, un nepot.

Tot Jeffrey Poitier a declarat că cel puțin 23 de rude au fost date dispărute în urma inundațiilor provocate de uraganul Dorian. 

„Nu am reușit să găsim niciunul dintre ei", a spus Poitier, în vârstă de 66 de ani, într-un interviu telefonic acordat unei publicații locale. „Încă suntem în căutarea lor și sperăm ca acestea să iasă la suprafață cât mai curând posibil. Ne-au îngrijorat pe toți", a continuat nepotul actorului Sidney Poitier. 

Furtuna, care s-a deplasat pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii joi, s-a transformat într-un uragan de categoria 5, unul dintre cele mai puternice înregistrate vreodată. 

Rădăcinile familiei Poitier în Bahamas sunt de secole. Sidney Poitier, în vârstă de 92 de ani, a crescut pe Cat Island și, ulterior, a devenit cunoscut pe Broadway și la Hollywood. A fost primul actor negru care a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor, pentru „Lilies of the Field" (1963).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel