EXCLUSIV  20% din Sectorul 1, BLOCAT. Primar: Ăsta e un ȘANTAJ. Ei ne șantajează- VIDEO

Dezvoltarea zonei de nord a Sectorului 1, unde sunt rezerve mari de teren neconstruit, aproximativ 20% din Sector, este frânată. 

”Este o mare problemă cu PUZ-ul de nord. Este blocat, este atacat în instanță. Toată zona, de la Gheorghe Enescu Sisești până la Șoșeaua de Centură, unde cuprinde și Jandarmeria, este blocată în momentul de față. Acest PUZ a fost atacat de către Jandarmeria Română. Chiar pe strada Jandarmeriei, este un poligon, pe care ei doresc să-l modernizeze. Ar valora modernizarea 8,5 milioane de euro. Acești bani ar trebui să-i primească de la MAI. Au atacat PUZ-ul de nord în instanță, pentru că ei spuneam că-n spatele poligonului nu ar trebui să se construiască absolut nimic. Acum 10-15 ani, când exista un PUZ în acea zonă, s-a construit, sunt și câteva blocuri, sunt și case. Cum era prevederea mai veche, în spatele poligonului trebuia să ai un teren de protecție, ca gloanțele trase în poligon să nu ajungă să lovească pe cineva. Atunci, cei de la Jandarmerie, care răspundeau de poligon, au atacat în instanță în ideea că au fost construite câteva case la mai aproape de 200 de metri de poligon. În momentul de față, tot PUZ-ul este blocat, nu se mai pot face reabilitări de străzi. Nu există canalizare, nu sunt gaze.” a spus primarul Sectorului 1, la DCNews LIVE

Vezi și: EXCLUSIV Pasagerii care zboară de pe Aeroporturile Băneasa și Otopeni, pericol neștiut. Documente oficiale

Daniel Tudorache a adăugat: ”Eu am avut o discuție cu cei de la Jandarmerie, chiar și astăzi. Au spus, dom`ne, dacă primim acei bani ca să modernizăm poligonul, ne retragem din proces și lăsăm PUZ-ul în pace. De fapt, ăsta e un șantaj. Ei ne șantajează, șantajează 10-15% din suprafața Sectorului 1, pentru că ei doresc să-și modernizeze acel poligon. Eu nu contest că e bine, că e rău, dar să blochezi 20% din suprafața Sectorului ca să iei bani să-ți modernizezi un poligon, deja...”. 

Vezi de la minutul 11:15

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel