200 de clienţi ai băncii Credit Europe Bank s-au adunat în faţa sucursalei din Braşov

Ghiseu - Banca
Ghiseu - Banca

Aproximativ 200 de clienţi ai băncii Credit Europe Bank s-au adunat, joi dimineaţă, în faţa sucursalei din Braşov, după ce mai multe personae au reclamat faptul căPotrivit Mediafax, clienţii băncii au venit pentru a-şi verifica soldul din conturi sau chiar pentru a-şi retrage banii.

Din cauză că funcţionarii instituţiei nu fac faţă numărului foarte mare de solicitări, banca le-a împărţit clienţilor cereri tip pe care aceştia trebuie să le completeze şi să le depună pentru a le fi date informaţii despre conturile lor.

Vicepreşedintele Credit Europe Bank, Omer Tetik, aflat la sucursala băncii, a declarat că mai mulţi clienţi ai sucursalei din Braşov au venit să îşi verifice conturile, plecând fără să îşi ridice banii din cont. Acesta a precizat, totuşi, că până joi dimineaţă au fost depuse trei cereri de închideri de cont.

Omer Tetik a spus că banca regretă cele întâmplate, menţionând că instituţia a început deja să despăgubească clienţii care au rămas fără bani în conturi.

"Ne pare rău pentru necaz. Deja am început să facem plăţile, să despăgubim clienţii, vom continua şi mâine. (...) Asta se poate întâmpla peste tot, nici nouă nu ne convine", a spus Tetik.

De asemenea, vicepreşedintele Credit Europe Bank a afirmat că, până în prezent, s-a stabilit că 20 de clienţi ai băncii au fost păgubiţi şi a promis că toţi vor fi despăgubiţi.

Credit Europe Bank a început, la 30 iulie, o anchetă internă pentru investigarea sesizărilor primite din partea unor clienţi, care au reclamat că le-au dispărut banii din conturile deschise la sucursala Braşov a instituţiei de credit, iar pe 5 august a sesizat Parchetul.

Citeşte şi:

Fraudă: Zeci de clienţi ai unei bănci au rămas cu conturile goale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel