20.000 de turişti au plecat la mare de 1 Mai. Cei mai mulţi se află în Mamaia

litoral
litoral

Aproximativ 20.000 de turişti se află la acest sfârşit de săptămână pe litoralul românesc, iar cei mai mulţi dintre aceştia au ales să petreacă minivacanţa de 1 Mai în Mamaia.

Preşedintele Asociaţiei Litoral şi al ANAT, Corina Martin, a declarat că aproximativ 20.000 de turişti au ales să petreacă 1 Mai pe litoralul românesc, scrie Mediafax.

"Estimăm că pe litoral se află aproximativ 20.000 de turişti, iar majoritatea au ales Mamaia, Costineşti şi Vama Veche", a afirmat Corina Martin.

Ea a afirmat că deşi litoralul este principala destinaţie turistică a ţării, totuşi nu beneficiază din partea statului de investiţii în infrastructură şi agrement.

"Mamaia este staţiunea numărul unu a României, iar această alegere este făcută de către turişti. Litoralul este destinaţia turistică majoră a României şi este de neînţeles că nu beneficiază de prioritate din partea statului pentru stimularea investiţiilor în infrastructură turistică şi de agrement", a explicat Corina Martin.

Aceasta a precizat că Asociaţia Litoral a lansat 1 Mai anul acesta cu sloganul "o 9atitudine pe Litoralul Romanesc - Tot ACASA e mai bine !", sperând să atragă cât mai mulţi turişti cu acest prilej la malul mării.

De asemenea, potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral, turiştii care au ales să petreacă acest sfârşit de săptămână pe litoralul românesc au parte de concerte, dar şi de alte atracţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel