10 august 2019. Adrian Năstase, propunere pentru Viorica Dăncilă după protest

Adrian Nastase
Adrian Nastase

"La 1 septembrie 2004, am organizat, ca prim-ministru, pentru prima dată, o Zi a Porţilor Deschise la Palatul Victoria", transmite Adrian Năstase pe blogul său, venind şi cu o propunere pentru Guvernul Dăncilă după protestul diasporei de sâmbătă, 10 august 2019. 

"În 2004, fiind vorba de o premieră, am ţinut ca principalul ghid să fie un istoric, pentru că şi această clădire are semnificaţia ei, chiar dacă nu şi spectaculozitatea altor sedii de instituţii publice, fiind, totuşi, una dintre cele mai importante construcţii în stil modernist din România.

Această iniţiativă a fost continuată de guvernul Cioloş si, apoi, de guvernul Ponta. Ţinând seama de atmosfera amicală în care s-au desfăşurat protestele de aseară, de ambianţa de dialog între jandarmi şi cei 25 000 de reprezentanţi ai diasporei şi ai societăţii civile din România, îmi permit să sugerez ca ziua de 10 august să fie stabilită, prin lege (eventual printr-un referendum de revizuire a Constituţiei) ca Zi a Porţilor Deschise la guvern", transmite Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel