1 MARTIE 2018. Care este mărțișorul fiecărei zodii în parte

Mărțișorul este vestitorul primăverii și simbolizează speranța, fericirea, curățarea spirituală.

Iată care este mărțișorul zodiei tale:

Mărțișorul potrivit pentru zodiile de apă

Racii, Scorpionii și Peștii au nevoie de mult noroc. Prin urmare, mărțițorul potrivit acestor zodii este trifoiul cu patru foi.

Acești nativi au tot timpul nevoie de un imbold, de un dram de noroc oricât de mult ar munci și își dau seama de acest lucru doar în momentele dificile.

Mărțișorul potrivit pentru zodiile de aer

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt inspirați dacă au asupra lor elementele cerești. Așadar un mărțișor cu simbolul Soarelui sau al Lunii ori al unei planete îi inspiră cel mai mult pe acești nativi.

Zodiile de aer sunt dintre cele mai înțelepte din zodiac și reușesc întotdeauna să iasă din bucluc comunicând cu Universul, cu forțele nevăzute de unde își iau puterea și inspirația.

Mărțișorul potrivit pentru zodiile de foc

Leii, Săgetătorii și Berbecii au nevoie în general de echilibru, de armonie, de frumusețe, iar mărțișorul care le poate asigura asta este cel prevăzut cu o floare mică din aur sau argint.

Florile simbolizează grația, carisma, răbdarea, iar de răbdare au nevoie toate cele trei zodii de foc căci sunt tentate să facă multe greșeli când izbucnesc, la nervi.

Mărțișorul potrivit pentru zodiile de pământ

Fecioarele, Taurii și Capricornii par introvertiți și serioși asta datorită principiilor bine înrădăcinate în mintea lor.

Întrucât sunt semne care urmăresc stabilitatea și gândirea rațională, ancora este simbolul care îi definește cel mai bine.

Așadar un mărțișor cu ancoră îi va face să își găsească nordul, să se replieze, să se gândească la ce au de făcut cel mai urgent pentru a le fi bine, potrivit teotrandafir.com.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel