1 Decembrie. Serghei Mizil, manifest împotriva americanizării

În prag de decembrie, Serghei Mizil a transmis un mesaj live pe Facebook legat de atitudinea șefilor celor două Camere față de intervenția SUA în sistemul administrativ din România.

Serghei Mizil s-a arătat încântat față de atitudinea lui Dragnea și Tăriceanu, în contextul implicării Statelor Unite pe tema legilor justiției: „Sunt bucuros că pentru prima dată după Revoluție, doi cetățeni ai României, președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților au luat atitudine împotriva unor intervenții a unui stat străin în treburile interne ale României.”

De asemenea, Mizil și-a exprimat indignarea față de obediența și pierderea identității naționale: „Nu avem puțină demnitate. Le-am halit Valentine’s Day, defilări de Ziua Americii în Herăstrău. Păi americanul defilează de ziua mea? Să văd acum câți americani ies în stradă cu artificii și cu mici și cu sarmale, că peste două zile e ziua noastră. (...) Acum, aproape de Ziua României gândiți-vă să fim și noi români, să nu mai vorbim altă limbă în țara noastră, să nu ne ridicăm capurile ca maimuțele că am fugit și noi 4 ani într-o țară și când cântă imnul respectiv ne ridicăm că proștii și punem mâna pe inimă! Am văzut găini care au plecat din România după Revoluție și care vorbesc stricat în italiană sau în franceză și când se cântă imnul ălora, se ridică și pun mâna pe inimă.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel