1 Aprilie: Pui de rinocer, transportați ilegal prin Poșta Română

Poșta Română susține că a demarat o anchetă după ce trei pui de rinocer ar fi fost transportați prin intermediul serviciilor de curierat. 

Desigur, totul este o glumă de 1 Aprilie, postată pe pagina de Facebook a instituției. 

Conform unui comunicat al Poștei Române, ”un bărbat în vârstă de 24 de ani din Timișoara este cercetat de polițiști după ce a încercat să expedieze, prin Poșta Română, 3 pui de rinocer alb pe care îi deținea ilegal.

Bărbatul a fost descoperit de către inspectorii vamali sâmbătă dimineață, chiar în momentul în care se pregătea să achite taxa de expediere a coletului.

Pentru a induce în eroare angajații Poștei Române, contrabandistul a indicat pe cutie - "Veselă din porțelan - Fragil!". Barbatul a fost dat de gol, însă, de mamiferele care se aflau în interiorul coletului şi care au început să se miște după ce trimiterea poștală a fost predată la ghișeu.

Bărbatul este cercetat de poliţişti. Acesta este angajat al Grădinii Zoologice București, locul de unde a furat cele 3 mamifere în seara zilei de 29 martie. Poliția a grăbit relocarea puilor de rinocer în Grădina Zoologică București încă de duminică, aceștia ajungând la "Zoo Băneasa" în această dimineață, teferi și nevătămați.

Această informaţie a fost verificată din cel puţin trei surse şi toate ne-au confirmat că astăzi este 1 Aprilie”, se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naționale Poșta Română. 

Vezi și: 

Spitale de urgență, fără ACREDITARE. Decizie fără precedent

Referendum împotriva jocurilor de noroc. Specialiștii, anunț în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel