Ziua Națională. Distracții în București și la munte

De Ziua Națională a României, bucureștenii pot ieși la o plimbare printr-un parc, sau într-un loc special. Sinaia ar putea fi, de asemenea,  o destinație  pentru 1 Decembrie.

1 Decembrie. Ca orice zi speciala, impune un program aparte! Bucurestiul isi incepe festivitatile cu parada militara din Piaţa Constituţiei.

1 Decembrie. Dupa acest eveniment, puteti alege ca locatie Muzeul National al Taranului Roman pentru programul Film #dinBasarabia. Sau puteti merge la Bucharest Christmas Market, deschis timp de o lună, între orele 11.00 — 22.00.

1 Decembrie. Comercianți din toata Roamnia va asteapta în cele 60 de căsuțe, cu ceramică pictată, icoane, măști tradiționale, jucării din lemn, instrumente muzicale, decoratiuni de iarnă sau...cu miere. Bucurestiul de 1 Decemebrie poate insemna si o plimbare pe strazile din centru pentru spectacolul luminilor de Craciun. Sau un film impreuna cu familia, un concert or o masa luata impreuna cu cei dragi la care puteti invita si prietenii, potrivit realitatea.net.

[citeste si]

1 Decembrie. Daca va doriti o plimbare pe parcursul intregii zile, va recomandam Sinaia ca destinatie! O promenada la Poalele Bucegilor intareste pofta de viata sanatoasa.

1 Decembrie. Va puteti plimba pe Bulveradul Carol I din Piateta George Enescu, pe strada Mihail Kogalniceanu care va arata Varful Caraiman, in Parcul Dimitrie Ghica, pe Drumul vechi din Sinaia, pe aleile de la Peles si Pelisor sau puteti sa va recreeati in Poiana Stanii.

1 Decembrie. Nu uitati ca, la Pelisor, este expusa colectia "Zestrea" semnata de designer-ul vestimentar Liliana Turoiu. Este o colectie care imbina moda cu arta si care aduce in prim-plan romancele preocupate si de frumos, si de cultura si de datini. Din 17 decembrie, "Zestrea" va fi expusă şi la Muzeul Oraşului Sinaia.

1 Decembrie. La Casino-ul din Sinaia, are loc un concert sustinut de Gheorghe Zamfir. Titlul trimite tot la istoria neamului romanesc: Poveste Interbelica. Oriunde ar fi ea, Romania are o poveste care, astazi, poate fi retraita frumos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel