Ziua Comunicațiilor. Jucători de vărf din IT și TELECOM, la cea de-a 19 ediție

 Ziua Comunicațiilor va reuni, pe 28 aprilie, la JW Marriott Grand Hotel București, circa 700 de participanți din domeniu. În organizarea Ministerului pentru Societatea Informațională, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și International Telecommunication Union (ITC), Ziua Comunicațiilor va ajunge anul acesta la cea de-a XIX-a ediție.

Considerat cea mai importantă expo-conferință internațională TELECOM din România, evenimentul reunește aproximativ 700 de participanți cu roluri decizionale din peste 20 de domenii cum ar fi: TELECOM, IT, Comerț electronic, Energie, Securitate, Bănci, Guvernamental și altele. Tematicile prezentei ediții sunt: 4G LTE România; Comunicații fixe/mobile și aplicațiile lor; Broadband în rural; Televiziunea digitală. DVB-T2; Noile tehnologii de arhivare pe discuri optice; Big Data. Tehnologii Cloud. SDN/NFV; Securitate IT&C; Comerț electronic, plăți electronice; Internetul Lucrurilor: Smart Home și Smart Car; Gadget-uri digitale: Smart Phone-uri, Phablete, Tablete, Echipamente 2 în 1.

La eveniment vor lua parte operatori de comunicații și furnizori de soluții de comunicații, companii de IT care prezintă smart IT și gadgeturi digitale. În deschidere se vor adresa celor prezenți domnii Cătălin Marinescu - președintele ANCOM, Bogdan Chirițoiu – președintele Consiliului Concurenței, Emil Hurezeanu – analist politic și economic, Varujan Pambucian –membru în comisia IT&C din Camera Deputaților și Florin Cosmoiu – Director General Centrul Național Cyberint.

Patru teme de discuții de Ziua Comunicațiilor

Construită pe patru teme de discuții, conferința va aborda: Telecomunicațiile, motor al creșterii economice românești; Tehnologii pentru o Românie digitală; IT-ul - suport pentru economia reală; Evoluția Comerțului electronic în România. La Panelul IT-ul – Suport pentru economia reală, Q-East Software va face o trecere în revistă a celor mai importante obiective din zona de securitate cibernetică și va prezenta Smart Investigator, un produs IT românesc, de ultimă oră.

Ziua Comunicațiilor reunește peste 100 de companii și aproximativ 60 de asociații invitate, fapt care certifică evenimentul ca pe un bun prilej de consolidare al parteneriatului dintre instituțiile naționale și mediul privat în domeniul tehnologiei informației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel