Urmărește emisiunea live


Zboruri ANULATE pe aeroport cauza grevei personalului

O nouă grevă a personalului de la sol va afecta joi după-amiaza activitatea pe cele două aeroporturi din Berlin, mai multe zeci de zboruri urmând să fie anulate, a anunţat miercuri sindicatul Verdi.

Această grevă de avertisment ar urma să aibă loc în intervalul 15.00 -21.00 GMT.

'Călătorii se pot aştepta la perturbări grave şi chiar la anularea unor zboruri', avertizează sindicatul. O acţiune similară care a avut loc miercurea trecută a dus la anularea a 130 de zboruri pe aeroporturile Tegel şi Schoenefeld din Berlin. Printre companiile aeriene afectate, Air Berlin a informat că toate zborurile sale care trebuiau să plece de pe aeroporturile din Berlin în intervalul 16.00-20.30 GMT vor suferi întârzieri sau vor fi anulate, în timp ce Lufthansa a decis să anuleze peste 30 de zboruri.

Sindicatul Verdi cere salarii mai mari şi condiţii mai bune de lucru pentru cei 2.000 de membri ai săi de la aeroporturile din Germania. Pentru personalul de la sol, Verdi solicită o majorare a salariilor de la 11 până la 12 euro pe oră şi a respins ca insuficientă oferta echipei manageriale pentru un acord pe patru ani care prevede o majorare a salariilor cu 1% pe an, sau aproximativ 10 euro cenţi pe oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel