WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat-o pe Zarina Diyas

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat în sferturile de finală de la WIMBLEDON 2014, după ce a eliminat-o pe Zarina Diyas, din Kazakhstan, locul 72 WTA. Românca de pe locul 3 WTA a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Diyas, în două seturi, scor 6-3, 6-0. În sferturile de finală de la WIMBLEDON 2014, SIMONA HALEP o va întâlni pe câștigătoarea din duelul Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA) și Yaroslava Shvedova (Kazakhstan, locul 65 WTA).

Vezi și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită


Știrea inițială:

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Meciul dintre SIMONA HALEP și Zarina Diyas se va juca marți, de la ora 13:30. În turul 3 de pe iarba londoneză, românca de pe locul 3 WTA a trecut de elvețianca Belinda Bencic, în timp ce adversara sa din optimi a învins-o pe Vera Zvonareva.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP ocupă locul 3 WTA în acest moment. Românca își va păstra această poziție dacă ajunge cel puţin până în sferturile de finală la WIMBLEDON 2014 sau Agnieszka Radwanska nu câştigă turneul de pe iarba londoneză.

Citește și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în OPTIMI. A eliminat-o pe Belinda Bencic (6-4, 6-1)

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP are chiar șansa ca după WIMBLEDON 2014 să urce până pe locul 2 WTA. După ce Na Li a fost eliminată din cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, românca trebuie să ajungă în finala WIMBLEDON 2014, pentru a trece de chinezoaică în clasamentul mondial.

Vezi și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel