WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE. A revenit incredibil și a eliminat-o pe Sabine Lisicki în două seturi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA a revenit incredibil în meciul cu Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA), de la 1-4 în primul set, și a câștigat 11 game-uri consecutive. În final, SIMONA HALEP - Sabine Lisicki s-a terminat 6-4, 6-0, după doar 59 de minute de joc. În semifinalele celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni pe câștigătoarea meciului Eugenie Bouchard (Canada, locul 13 WTA) - Angelique Kerber (Germania, locul 7 WTA).

VEZI AICI SEMIFINALA SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE TEXT


Citește și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat-o pe Zarina Diyas


UPDATE: - SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la WIMBLEDON 2014. A câștigat setul secund cu 6-0.

- SIMONA HALEP mai câștigă un break și conduce cu 5-0 în setul secund. Românca va servi pentru meci și pentru calificarea în semifinale.

- Românca defilează în fața nemțoaicei de pe locul 19 WTA. Face game alb și conduce cu 4-0.

- Românca mai câștigă un break și conduce cu 3-0 în actul secund. SIMONA HALEP a ajuns la 8 game-uri consecutive câștigate, de la 1-4 în primul set pentru Sabine Lisicki, și servește pentru 4-0 în setul 2.

- SIMONA HALEP își câștigă serviciul fără emoții și conduce cu 2-0.

- Românca de pe locul 3 WTA începe bine setul secund, cu break în primul game.

- SIMONA HALEP continuă să joace excelent și se impune cu 6-4 în primul set cu Sabine Lisicki. Românca a revenit incredibil, de la 0-3 și 1-4 pentru nemțoaică, și a câștigat 5 game-uri consecutive.

- Românca face încă un break și conduce cu 5-4. Va servi pentru a câștiga primul set.

- SIMONA HALEP își câștigă serviciul și reușește să revină de la 0-3 și să egaleze la 4 în primul set cu Sabine Lisicki.

- SIMONA HALEP reușește să facă break-ul și servește pentru a egala la 4.

- Sabine Lisicki a început mai bine meciul cu SIMONA HALEP, a făcut break în game-ul 2 și conduce cu 2-4 în primul set.

----------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, marți, în sferturile de finală de la WIMBLEDON 2014, după ce a trecut în două seturi de Zarina Diyas (scor 6-3, 6-0). În sferturile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni, marți, de la ora 14:00, pe Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA).

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA nu a avut nevoie decât de 59 de minute pentru a o elimina pe sportiva din Kazakhstan. SIMONA HALEP a devenit astfel a doua jucătoare româncă din istorie care se califică în sferturile de finală de pe iarba londoneză. 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În sferturile de finală, locul 3 WTA urma să o întâlnească pe câștigătoarea din duelul Sabine Lisicki (Germania, locul 19 WTA) și Yaroslava Shvedova (Kazakhstan, locul 65 WTA).

Vezi și: Bombă la WIMBLEDON: SIMONA HALEP a devenit principala favorită

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Sabine Lisicki a învins-o pe Yaroslava Shvedova în trei seturi (6-3, 3-6, 6-4) și s-a calificat în sferturile de finală, unde o va întâlni pe SIMONA HALEP

Cine este adversara SIMONEI HALEP

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Sabine Lisicki ocupă în prezent locul 19 WTA, iar cea mai bună clasare din carieră a fost poziția a 12-a, în 2012. Nemțoaica se simte cel mai bine pe iarbă, iar la WIMBLEDON a obţinut cele mai bune rezultate din carieră, scrie gsp.ro.

Citește și: WIMBLEDON: Vești uriașe pentru SIMONA HALEP. Poate urca pe locul 2 WTA


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Dacă în celelalte turnee de Mare Şlem nu s-a calificat niciodată în sferturi, la Londra a ajuns în sferturi în 2009 şi în 2012, iar în 2011 s-a calificat în semifinale. Mai mult, anul trecut a pierdut finala de la WIMBLEDON cu Marion Bartoli.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HAELP și Sabine Lisicki s-au întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Românca a pierdut primul meci (1-6, 2-6), dar le-a câştigat pe ultimele două, de fiecare dată în set decisiv. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc pe zgură, la Madrid.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP a scăpat de cea mai puternică rivală rămasă în competiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel