Wim Fissette, declarații după ce Simona Halep a anunțat cu ce antrenor va lucra

Wim Fissette, într-un interviu acordat pentru tennisnow.com, la nicio săptămână după ce Simona Halep a anunțat numele noului său antrenor, a vorbit despre despărțirea de eleva sa.

Potrivit celor declarate de către Wim Fissette, ținta sa în timpul colaborării cu Simona Halep a fost să o ajute să progreseze și în principal să joace cel mai bun tenis în cele mai importante momente, după ce i-a recunoscut la început că îi este foarte greu să își stăpânească emoțiile în timpul unui turneu de Grand Slam.

Colaborarea cu Wim Fissette, o premieră pentru Simona Halep

Wim Fissette a precizat că lucrurile nu au fost întotdeauna simple cât timp a antrenat-o pe Simona Halep: "Nu am vorbit cu Simona despre antrenorii pe care i-a mai avut. Pentru ea colaborarea cu mine a fost o experiență nouă, lucrase doar cu antrenori români. Sigur, nu a fost întotdeauna o relație simplă, jucătoare-antrenor. Petreci mult timp împreună și cel mai important lucru e ca jucătoarea să se simtă bine și în afara terenului de tenis. Cu siguranță e mai simplu când poți comunica pe limba ta" a explicat Fissette, potrivit Digi 24.

Wim Fissette nu are resentimente

Wim Fissette a vorbit și despre despărțirea de jucătoarea româncă: "Nu e frustrant pentru mine că nu s-a mai prelungit contractul. Ca antrenor ți se oferă un contract pe șase luni sau un an. Nu știi niciodată ce se va întâmpla la finalul colaborării. (...) Simona se simte mai confortabil lucrând cu români. La fiecare turneu avea multe persoane din familie și mulți prieteni care o susțineau. Ea are nevoie de asta. Cred că pentru Simona e destul dificil să lucreze cu același antrenor mai mult de un an" a mai declarat Fissette.

Simona Halep a renunțat în prima decadă a lunii noiembrie că a renunțat la antrenorul Wim Fissette, cu care începuse colaborarea la începutul lunii februarie 2014.

După mai bine de două săptămâni, Simona Halep a anunțat componența echipei sale pentru anul competițional 2015: Virginia Ruzici - Manager; Victor Ioniţă - Antrenor; Theodor Cercel - Preparator fizic, Thomas Högstedt - Antrenor consultant. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel