Wilma Elles, relație controversată cu un afacerist în viața reală

Wilma Elles, actrița care o interpretează pe Caroline, din serialul "Trădarea", difuzat la Kanal D, se pare că a intrat perfect în rolul care a consacrat-o, având în vedere că în viața reală are o relație controversată cu Kerem Gogus, începută la numai 15 zile după ce acesta a rupt logodna cu Burcu Cetin, după ce toți trei au petrecut o vacanță la Cannes.

Actrița de origine olandeză Wilma Elles are o relație de doi ani cu turcul Kerem Gogus, proprietar al unei firme de construcții, și duce o viață controversată, la fel ca a lui Caroline, din serialul "Trădarea".

Caroline este lipsită de scrupule în a lua bărbatul altei femei, nu poate trăi fără bani, iar cel care i-a furat inima era un escroc, Ekber în serial. Nici viața reală a actriței Wilma Elles nu pare să fie prea diferită.

În iunie 2012, Wilma Elles împreună cu Kerem Gogus și logodnica acestuia, la vremea respectivă, Burcu Cetin, au fost în vacanță la Cannes, însă după numai 15 zile, Kerem Gogus a rupt logodna cu Burcu și a început o relație cu Wilma.

Potrivit unei știri din presa turcă, Kerem este suspectat că ar fi escrocat mai multe persoane, firma sa vânzând același apartament mai multor persoane

Cu toate acestea, iubirea dintre cei doi pare a nu fi umbrită de nimic, mai ales că, recent, Kerem aorganizat o petrecere pentru a sărbători concomitent doi ani de relație cu Wilma, dar și ziua de naștere a acesteia. Cu această ocazie, Wilma a primit în dar de la iubitul ei un apartament, în valoarea de aproximativ 122.500 EUR.

Wilma Elles interpretează rolul lui Caroline din serialul "Trădarea",  difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel