Vulpescu: Ce-a făcut HALEP pentru mine? NIMIC!

Jurnalistul Andrei Vulpescu spune că nu are de ce să fie mândru pentru Simona Halep, dar cu toate acestea o felicită pentru succesul de la Roland Garros. Ziaristul este de părere că doar Simona Halep și părinții ei ar trebui să fie mândri pentru munca și sacrifiicile de până acum.



VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Imaginea Simonei Halep a fost CONFISCATĂ. Moment penibil la începutul conferinței de presă

"Cu riscul de a-mi urca în cap trei sferturi din internet, o să-mi permit să nu îi mulțumesc Simonei Halep pentru performanța de la Roland Garros. Nu am niciun motiv să îi mulțumesc, așa cum nu am niciun motiv să mă simt mândru că sunt român pentru că o jucătoare de tenis a ajuns în finala unei competiții.

Ce a făcut Simona Halep pentru mine ca să-i mulțumesc? Nimic! Fata și-a rupt flecurile pe zgură încă de mică pentru a ajunge o mare jucătoare de tenis. A făcut eforturi uriașe (am făcut sport și știu ce înseamnă să-ți spună un tiran de antrenor că trebuie să transpiri sânge) și până la urmă a reușit să ajungă în ierarhia mondială a tenisului. Bravo ei!

S-a întâmplat cumva acest lucru cu sprijinul meu sau al românilor care își urlă mândria pe net? Nu! Ea a ajuns acolo prin propriile forțe, prin eforturile familiei (tenisul e un sport scump) și cu un staff tehnic foarte bun. Așa că pentru ce să-i mulțumesc? Sigur, admir performanța ei, chiar dacă nu i-am urmărit nici măcar un meci.

O admir, însă asta nu mă face mândru că sunt român. Simona Halep joacă la Roland Garros pentru ea, nu pentru țară, așa cum o fac toți românii care muncesc în companii de top din lumea asta mare. Muncesc pentru ei, nu pentru țară! Am mai spus-o și o repet – nu pot fi mândru decât pentru ceea ce fac eu! Nu pot fi mândru pentru muncă și eforturile altora. Asta mi se pare ipocrizie crâncenă", scrie Andrei Vulpescu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel