Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Duminică, avem parte de vreme în general frumoasă şi în încălzire. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei în zonele montane, în special în Carpaţii Orientali, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În restul ţării ploi de scurtă durată sunt posibile doar izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 27 de grade.

În Bucureşti, va fi soare din belşug, vânt cel mult moderat şi 25-26 de grade la amiază.

La munte, vremea va fi predominant frumoasă. Norii se înmulţesc după-amiază în zona Carpaţilor Orienali şi Meridionali, însă doar pe arii restrânse vor cădea averse cu tunete şi fulgere.

Pe litoral urmează o zi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări izolate după-amiaza când vor fi condiţii de averse slabe, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 23 de grade, în apă vor fi în jur de 17 grade.

[citeste si]

Luni, procesul de încălzire continuă, mai în vestul ţării, astfel că maximele trec de 21 de grade în toată ţara şi ajung la 29 la Timişoara şi Oradea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în special în cursul după-amiezii, local în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în est şi sud-est. Vor fi condiţii de grindină.

Şi în Bucureşti luni va fi cald. De la Cele 11-13 grade din zori la amiază ajungem la 27. Norii se înmulţesc în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice.

Marţi, instabilitatea atmosferică se accentuează treptat, astfel că mai ales după-amiaza , pe arii extinse vor cădea averse cu tunete, fulgere şi vânt. Izolat vorbim chiar despre vijelii. Poile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor fi local însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în jumătatea de vest a ţării, vor fi cuprinse între 19 gradeîn depresiuni şi 27 de grade la Giurgiu.

Şi în Bucureşti marţi avem parte de nori şi averse spre seară. Dimineaţă 12-14 grade şi în jur de 25 de grade la amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel