Vremea se schimbă RADICAL. Anunțul meteorologilor pentru zilele următoare

După câteva zile mai reci, vremea se schimbă radical.

Duminică valorile termice vor marca o creştere faţã de ziua precedentã şi vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru mijlocul lunii februarie. Maximele se vor situa in general intre 5 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade în Dobrogea şi sudul Banatului.

PROGNOZA METEO: Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua, local în jumãtatea vesticã a ţãrii şi izolat în celelalte regiuni. În zonele montane înalte, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. În zonele joase de relief, cu precãdere din est şi sud, dimineaţa , pe arii restrânse, va fi ceaţã. Vântul va avea intensificãri temporare în vest şi la munte şi izolat în restul teritoriului.

În BUCURESTI, duminică, valorile termice vor marca o creştere faţã de ziua precedentã şi vor fi mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

LUNI, vremea în Bucureşti

Vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã a anului. Temperatura maximã va fi de 17...18 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã, asteptam chiar valori record in ceea ce priveste cele mai mari temperaturi inregistrate pe 16 februarie in ultimii 22 ani. Maxime se vor situa asadar între 9...10 grade, izolat, în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi 22...23 poate de grade în sud Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde temporar va ploua, iar pe crestele montane înalte, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţã.Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã şi izolat în rest.

[citeste si]

MARTI: Vremea va fi deosebit de caldã. Temperatura maximã va fi de 21...22 de grade, iar cea minimã de 7...8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

TENDINTA MIERCURI

Deşi scad, cu precãdere în regiunile extracarpatice, unde v or fi si cu 8..9 grade mai mici decat cele din ziua precedent, regimul termic se mentine mult mai ridicat decât cele normal pentru a doua decadã a lunii februarie. În sudul şi estul ţãrii, cerul va avea înnorãri, dar numai pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi ploi slabe, trecãtoare, vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei şi 17...18 grade în regiunile vestice. De joi pana duminica valorile termice se vor menţine peste normele specifice perioadei, în cea mai mare parte a ţãrii. Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile. Cvo predomina ploile, bineintelesm, dar tempOrar, in zonele montane inalte si trecator noaptea, este posibil ca ploile sa se transfromae in lapovita si in ninsoare si in zone mai joase din Moldova si estul transilvanieie, unde vor fi valori termice usor sub pragul de inghet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel