''Votez pentru Sănătate'': Politicienii să țină cont de dorința românilor și să transforme sănătatea într-o prioritate reală

Coaliția Votez pentru Sănătate subliniază că partidele politice trebuie să țină cont de dorința românilor și să transforme sănătatea într-o prioritate reală.

În contextul alegerilor parlamentare de luna aceasta, campania „Votez pentru Sănătate” a urmărit să aducă sistemul de sănătate românesc în topul priorităților decidenților politici, dar și al tuturor românilor, astfel încât aceștia să poată face o alegere informată, dat fiind impactul asupra viitorului Sănătății. Peste 152.000 de voturi au fost numărate simbolic pe site-ul campaniei, www.votezpentrusanatate.ro, pentru a transmite astfel un mesaj viitorilor aleși că sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate reală pentru Parlament și Guvern.
 
„Sănătatea apare în platformele electorale ale principalelor partide politice. Este important ca ea să rămână o prioritate și după alegeri. Trebuie să ținem cont de faptul că sistemul de sănătate are nevoie de o regândire majoră a modului în care funcționează, dincolo de promisiunile electorale, punând cu adevărat în centru nevoia reală a pacientului, în contextul accesului rapid la inovație,” a declarat Marius Geantă, fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină și expert în cadrul campaniei „Votez pentru Sănătate” într-un comunicat trimis DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel