VOCEA ROMÂNIEI 2015. Lui Smiley i-ar fi venit rău în timpul filmărilor

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Smiley a şocat pe toată lumea în momentul în care a cerut să fie oprite filmările pentru noul sezon al emisiunii în care este jurat.

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Concerte peste concerte, nopţi albe în studioul de înregistrări, plus o grămadă de filmări, interviuri şi apariţii TV. Toate astea fac parte din programul încărcat al simpaticului Smiley. Cu atâtea pe cap, e şi firesc să clachezi la un moment dat, scrie Libertatea.

Doar că pe Smiley l-a lovit fix când nu trebuia: în timpul filmărilor la "Vocea României", emisiune ce va intra în grila de toamnă a PRO TV.

Nu mai departe de săptămâna trecută, pe când filmările pentru audiţiile pe nevăzute erau în toi, unul dintre juraţi a zis "stop joc!".

Loredana, Marius Moga şi Tudor Chirilă nu au înţeles iniţial ce se petrece. Potrivit surselor din public şi din echipa de producţie, Smiley a acuzat dureri puternice în partea stângă. Imediat, bunul lui prieten şi tovarăş de nebunii, Pavel Bartoş, a sărit să îi facă un masaj la mâna stângă, altcineva a adus o pastilă, iar după mai bine de 15 minute de "doftoricit", timp în care producătorii şi colegii solistului au stat ca pe ace, juratul a redevenit "apt de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel