Vlad Constantin, zis ”Șomerul”, denunțătorul lui Mircea Negulescu, declarații în direct

Vlad Constantin este arestat la domiciliu pentru șantaj. 

Vlad Constantin a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, că procurorul Mircea Negulescu în loc să-i facă flagrant celui pe care el l-a denunțat, petrecea cu el. 

Zis ”Șomerul”, el a afirmat că relația sa cu Negulescu a început după ce i s-a sugerat să stea de vorbă cu el. ”Mi s-a sugerat că fur curent”, adică că minte, a spus Vlad Constantin. ”La 10 zile i-am trimis un CD, ulterior a început să sune telefonul. Mie mi-a creat impresia că este un înger- n.r. Negulescu. Eu am făcut o afirmație că m-am închinat la icoane false, nu am avut niciun dubiu asupra corectitudinii, asupra profesionalismului acestui om până când am văzut dosarul de urmărire penală, că sunt anchetat pentru santaj”, a declarat Vlad Constantin. 

”Am făcut șase denunțuri din arest. De câte ori am avut probleme, am depus sesizări penale. Patru-cinci înainte.” a spus Vlad Constantin la Antena 3. 

”Șomerul” a afirmat că în ziua în care a depus denunțul împotriva procurorului Mircea Negulescu, a fost dus de escortă din arest fix la procurorul Negulescu. A ajuns în situația bizară în care a făcut denunț împotriva procurorului... de caz. ”Au fost mai multe convorbiri între el și soția mea. Asta a fost cea mai gravă, restul nu sunt la fel de grave”, a afirmat Vlad Constantin. 

El i-a făcut denunț lui Blejnar în dosarul ”Motorina” și a fost pus în arest preventiv în aceeași cameră cu acesta.

Vlad Constantin a spus, în direct, că schimba informații cu procurorul Mircea Negulescu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel