VIZANTE OFICIALL, interviu cu un cântăreț aflat la început de drum

Vizante Gabriel este un artist talentat, în vârstă de 24 de ani, care își dorește să ajungă un nume foarte cunoscut pe piața muzicală din România. Cântecele sale vorbesc despre multe lucruri dragi sufletului, melodii în care se regăsesc mulți tineri din ziua de astăzi. 

În urmă cu doi ani, Vizante și-a pierdut tatăl și de-atunci, singura alinare pentru el a fost muzica. Într-un interviu acordat pentru DC News, tânărul a povestit când a decis că este momentul să își pună pasiunea "în practică". 

"Legătura mea cu muzica s-a produs acum foarte mulți ani când la o vârstă fragedă auzisem de BUG Mafia, prima trupă de gen care m-a fascinat. Între timp, am avut ocazia să ascult și rap străin, cu toate că nu prea era posibil să achiziționez casete cu idolii mei de atunci. Țin minte că aveam un casetofon foarte vechi cu microfon încorporat și încercam să reproduc melodii deja cunoscute la perioada aceea. Legătura mea direct cu muzica s-a produs în 2006 când înregistram prima mea melodie, o melodie care bineînțeles se auzea foarte prost. Mai târziu, în timpul liceului, am cunoscut un baiat cu care am colaborat și am scos primele piese "oficiale", piese cu care ne-am bucurat de un real succes", a spus Vizante Gabriel acordat pentru DC News.

Videoclipuri Vizante Oficiall

Cântărețul ne-a mărturisit că este destul de greu pentru un artist la început de drum să câștige atenția presei.

"Am scos și videoclipuri și consider că este o strategie mult mai simplă de promovare. Scopul meu era unul singur: să cuceresc publicul prin piesele mele și cum se putea face mai bine asta decât prin videoclipuri? Vreau să mă fac ascultat de cât mai multă lume, să transmit mesajele mele prin melodii care să rămână în memoria publicului. Primul meu videoclip este, de fapt, o scrisoare către un vechi prieten de-ai mei. Săptămâna trecută am lansat videoclipul piesei "Vindecat", primul videoclip în formula "Robosapiens", trupa în care am intrat de curând. Videoclipul se bucură de un real succes. S-a muncit mult pentru realizarea sa, a fost realizat de Alexandru Tuturescu, un cameraman foarte talentat, iar piesa este făcută în colaborare cu o voce foarte bună - Andrada Olteanu. Ne pare rău că jurnaliştii nu ne susţin mai mult. Se pare că cei mai mulți transmit cititorilor exact ce nu trebuie".

Limita de exprimare în muzică

Artistul ne-a vorbit și despre o limită care ar trebui să exite în muzică.  

"Normal că este şi o limită de exprimare şi în muzică, doar că din punctul meu de vedere este cea mai bună cale de a transmite un mesaj. Muzica este medicamentul multora, este pansament pentru rană și totodată un prieten bun. Eu am o rugăminte pentru toți cei care m-au ascultat, cei care s-au regăsit în piesele mele, dar și pentru cei care nu au auzit de mine. Le transmit că doar împreună putem realiza ceva și că atâta timp cât nu ne ascultă nimeni... nu avem de ce să o facem".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel