Viorica Oniga, șefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, arestată peventiv

catuse
catuse

Şefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, a fost arestată preventiv sub acuzația de luare de mită.

Procurorii DNA - Serviciul teritorial Ploieşti au reţinut-o pe Viorica Oniga, preşedinta Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, funcţionar angajat cu contract de muncă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, pentru luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice cu avantaj patrimonial pentru altul şi fals intelectual, toate în formă continuată, scrie Mediafax.

Procurorii au cerut Tribunalului Prahova arestarea preventivă a Vioricăi Oniga şi a Georgetei Oprea, instanţa admiţând această solicitare.

Oniga a fost reținută astăzi pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut arestarea preventivă, cerere aprobată de Tribunalul Prahova.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Ce urmează pentru Stelian Tănase. Adrian Ursu a fost într-o situație asemănătoare

Bratu Iulian / 20 apr, 23:19

Sanatate

Stelian Tănase, președintele interimar al TVR, a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere, iar în prezent se află internat în Spitalul Fundeni, la terapie intensivă. Pentru Stelian Tănase urmează o perioadă de recuperare, similară celei prin care a trecut și jurnalistul Adrian Ursu, care ...

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet