Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru un presupus trafic de influență în cazul Giga Tv

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Viorel  Hrebenciuc, a fost audiat la DNA privind relaţia instituţională între Parlament şi CNA. Potrivit surselor DC News, Viorel Hrebenciuc a trebuit să dea informații referitoare la un presusus trafic de influență referitor la prelungirea licenței postului Giga TV, post care îi aparține edilului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

La ieșirea de la DNA, unde a stat mai puțin de o jumătate de oră, Viorel Hrebenciuc a declarat că are calitate de martor în dosarul privind plângerea făcută de PPDD în cazul preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului, precizând că a dat o declaraţie în faţa anchetatorilor privind relaţia instituţională între Parlament şi CNA.

Totuși, DC News are informații potrivit cărora liderul PSD ar fi implicat într-un trafic de influență referitor la prelungirea licenței postului Giga Tv, post care aparține primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. De altfel, Hrebenciuc a negat la intrarea la DNA că ar fi intervenit la membrii CNA pentru obținerea licenței postului Tv.

Citește și: Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA

Giga Tv notificase zilele trecute CNA despre o pauză de emisie de 90 de zile, după ce inițial postul nu mai emisese. 

Referitor la acest aspect, Gheorghe Ștefan urmează să fie audiat și el la DNA săptămâna viitoare. 

Întrebat în ce relaţii este cu primarul din Piatra Neamţ, Viorel Hrebenciuc a arătat că nu este în nicio relaţie cu acesta.

De asemenea, întrebat dacă  a intervenit la membrii CNA, în favoarea lui Gheorghe Ştefan, pentru obţinerea unei licenţe pentru postul de televiziune al acestuia, Hrebenciuc a răspuns: "Da' de unde".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel