VIOREL HREBENCIUC, STENOGRAME. Pieleanu: Nu l-am auzit în viața mea să vorbească folosind cuvinte de interlop

Dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri instrumentat de DNA Brașov conţine interceptări între liderii din PSD şi cei interesaţi să acapareze suprafețele de păduri în urma unor decizii suspecte ale magistraților.

VEZI ȘI: Jurnalist român, într-o situație DISPERATĂ. A intrat în greva foamei. "Dumnezeu să mă ierte!"

În urmă cu câteva luni, Viorel Hrebenciuc a fost înregistrat ambiental când purta discuții cu unul dintre complici, respectiv Costin Bengescu. Acesta discuta cu complicele său despre cum va influența funcționarii Romsilva pentru a nu mai face recurs la decizia instanței de retrocedare a unei suprafețe de zeci de mii de hectare de pădure.

"Trebuie să comentăm mizeria care i se pune la cale lui Viorel Hrebenciuc. Eu nu recunosc limbajul din stenograme al lui Viorel Hrebenciuc. Îmi asum ceea ce spun. Eu vorbesc cu acest om aproape zilnic. Nu l-am auzit în viața mea să vorbească folosind cuvinte de interlop. Nu este felul dânsului de a fi. Viorel Hrebenciuc nu merită astfel de etichete. În cel mai rău caz are o expresie pe care pot să o spun: Dă-l în paștele mă-sii. Este maximum de vulgaritate din partea lui. Atenție! Eu am mari îndoieli că a rostit acele cuvinte. Nu vreau să mă pronunț legat de vinovăția lui. Știu doar că este o faptă care nu s-a produs, iar prejudiciul acela este filozofic. Sunt oripilat că mulți oameni pe care Viorel Hrebenciuc i-a ajutat... acum îl atacă într-un mod abject", a zis Marius Pieleanu la Antena 3, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel