Viorel Cataramă, candidat la Președinție: Sunt convins că PSD și PMP vor fuziona

Un candidat independent la alegerile prezidențiale, fost lider PNL, dezvăluie marele handicap al premierului Victor Ponta, dar și posibile calcule politice de fuziune, replică la PNL-PDL-FC. 

"Victor Ponta are un mare handicap: bazinul electoral de stânga este sub 50%. Are nevoie de voturi din partea dreapta", a spus Viorel Cataramă, care și-a prezentat decizia de a candida, precizând că a strâns un sfert din voturi, la Adevărul Live

"A apărut domnul Tăriceanu. Este un ajutor aproape nesperat. Istoria îl va judeca pe domnul Tăriceanu", a adăugat Viorel Cataramă.

Klaus Iohannis, atac fără precedent din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

Candidatul independent la Președinție a precizat: "Mă aştept ca PMP să-l susţină pe Victor Ponta. Domnul Ponta are suficientă inteligenţă să-şi găsească aliaţi în turul II. Se lucrează profesionist, se promit funcţii. Sunt convins că cele două partide vor avea un candidat comun şi vor fuziona. Va fi o dramă ca Victor Ponta să devină preşedinte. Domnul Ponta poate fi contracarat foarte uşor dacă nu are sprijin pe partea dreaptă. Trebuie împiedicaţi cei care încearcă să-l ajute pe Ponta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel