VIOREL BĂLAN, interviu. La 15 ani are 65.000 de prieteni pe Facebook

Viorel Bălan are 15 ani, locuiește în Adjud și este vedetă pe Facebook. Dacă la vârsta lui, alți adolscenți au doar câteva sute de prieteni pe cunoscuta rețea de socializare, Viorel Bălan are 5.000 de prieteni și aproape 65.000 de fani.

Popularitatea lui creşte pe zi ce trece, iar clipurile cu poveştile postate de el ajung din ce în ce mai virale, iar el tot mai cunoscut. Viorel Bălan este fascinat de IT şi de lumea virtuală.

Totul a început când s-a apucat să-şi facă un site unde publica filme/desene/jocuri, până când, la un moment dat, i-a fost şters şi interzis pe internet. După, s-a refugiat pe facebook unde a început să îşi creeze o pagină cu clipuri amuzante pentru a face lumea să râdă şi să îi bine dispună pe internauţi. O simplă postare de-a lui strânge câteva mii de like-uri. Viorel Bălan a acordat un interviu pentru DC News și ne-a vorbit despre "lumea" sa de pe Facebook.

Întrebat de unde îi vine inspirația pentru a scrie citate pe Facebook, adolescentul ne-a zis: "Inspirația îmi vine de la sine pentru că nu prea am ce face și cu cine să ies pe afară pentru că locuiesc într-un sat mai nepopulat și mă plictisesc, iar din cauza asta îmi vin prin cap o mulțime de chestii".

Care postare a primit cele mai multe like-uri pe Facebook

"Like dacă măcar o dată ţi-au dat lacrimile la clipurile cu poveştile pe care le postez", a fost postarea care a strâns cele mai multe like-uri, mai precis 4.200. "Cele mai multe like-uri le primesc în special de la fete pentru că sunt băiat. De obicei nu mă uit cine îmi apreciază postările", ne-a mai zis Viorel Bălan.

Întrebat cum este în viața reală, adolescentul a spus: "Viorel Bălan în viața reală se comportă ca o persoană normală și vorbeste cu toți cei care îl bagă în seamă, nu evită pe nimeni chiar dacă este mai cunoscut".

Adolescentul le dă peste nas celor care cred că un puști de 15 ani, cu zeci de mii de prieteni pe Facebook, este, de fapt, singuratic: "Nu este adevărat că un adolescent care atâția urmăritori/prieteni pe Facebook este în viața reală un adolescent singur, fără prieteni și depresiv. Ba din contră! Este în atenția tuturor și băgat în seamă mai de toată lumea, iar în unele locuri are chiar și prioritate. Celor care gândesc asta le spun să nu mai vorbească degeaba, dacă nu au trecut prin așa ceva niciodată".

La finalul interviului, Viorel Bălan ne-a mărturisit că are și un plan: să aibă propria emisiune pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel