Violetta a blocat traficul în București. Orașul este paralizat

Violetta a paralizat Bucureștiul miercuri, 2 septembrie, și a făcut ca traficul să fie insuportabil.

Poliția Rutieră transmite că valorile de trafic au crescut în centrul Capitalei în urma concertului susținut de Violetta în Piața Constituției.

"Valorile de trafic au crescut semnificativ față de zilele precedente, iar astăzi avem restricții de trafic în Piața Constituției, traficul se desfășoară îngreunat în centrul Capitalei și pe Inelul Median. Poliția Rutieră roagă participanții la trafic să respecte recomandările cu privire la respectarea centrului liber al intersecției și de a folosi mijloacele de transport în comun, până după ora 19", transmite Poliția Rutieră.

În plus, în perioada 02 septembrie, ora 08:00 – 03 septembrie 2015, ora 06:00, traficul rutier va fi restricţionat pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite şi pe Bd. Unirii, între Bd. I. C. Brătianu şi Bd. Libertăţii.

Conducătorilor auto, care intenţionează să tranziteze zona, pe timpul restricţiilor, le este recomandat să utilizeze următoarele rute ocolitoare:

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria;
Str. Izvor – Str. Haşdeu – Splaiul Independenţei;
Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Str. Haşdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, pentru devierea acestuia, scrie B365.

VEZI ȘI: Informație neștiută despre un ministru: A fost singurul care a făcut acest lucru

Cine este Violetta

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, dupa care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orase din Spania, Italia si Franța. În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de concerte live.

Serialul Violetta s-a bucurat rapid de succes în toate piețele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovelă" pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei, o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014. Violetta s-a clasat pe locul #1, notorietate spontană, între personajele preferate ale fetelor cu vârsta cuprinsa între 6 și 14 ani, în sudul Belgiei, Franța, Italia, Polonia și Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel