VIKTORIA PLZEN - PETROLUL PLOIEȘTI 1-4: MUTU, gol și pasă de gol cu două execuții superbe

Petrolul Ploiești a reușit un rezultat fantastic în Cehia, cu Viktoria Plzen, și s-a calificat în play-off-ul Europa League. Remarcatul serii a fost Adrian Mutu, care a strălucit din nou. "Briliantul" a marcat un gol superb, cu un șut de la mare distanță, și a reușit o pasă de gol splendidă, cu exteriorul.

După 1-1 în tur, când au fost egalați în prelungiri, elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul în Cehia prin Teixeira, în minutul 20, în urma unei lovituri libere a lui Pablo de Lucas.

În minutul 39, Mutu a marcat golul serii. Decarul "lupilor" a luat o minge din apropierea centrului terenului, a urcat și a tras de la aproximativ 30 de metri, direct sub bară, fără speranțe pentru portar. 

Gazdele au dat semne de revenire un minut mai târziu, prin Pilar, care a redus din diferenţă cu un șut plasat din marginea careului, la colțul lung.

Cu două minute înainte de pauză, Tamuz a protejat excelent o minge care a ajuns la Mutu, iar "briliantul" a centrat splendid cu exteriorul pentru De Lucas. Mijlocașul defensiv al Petrolului a pus capul pentru 1-3, scor cu care s-a intrat la cabine.

Viktoria Plzen a fost mai insistentă în actul secund, însă cei care au marcat au fost tot ploieștenii, prin Tamuz, în minutul 69, angajat excelent de Teixeira.

Petrolul a învins cu 4-1 Viktoria Plzen în deplasare și s-a calificat în play-off-ul Europa League cu scorul de 5-2 la general. 

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE PARTIDEI

În play-off-ul Europa League merge și Astra Giurgiu, care a învins Slovan Liberec cu 3-2 în Cehia, după victoria cu 3-0 de acasă.

Cele două echipe românești calificate în play-off-ul Europa League își vor afla adversarele astăzi, la ora 14:00.

Citește și: Posibili adversari ai Stelei în play-off-ul din Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel