VICTORIE în instanţă pentru încă o familie de români din Norvegia

Victorie în instanţă pentru încă o familie de români din Norvegia, despărţită de copii. După un an de suferinţe, soţii Nan şi-au primit înapoi copiii luaţi de autorităţi şi plasaţi într-o altă familie, pe motiv că ar fi fost bătuţi.

Dumitru şi Mihaela au stat departe de cei doi copii ai lor, pe care Barnevernet i-a luat şi i-a plasat într-o altă familie, pe motiv că acasă ar fi fost bătuţi. Un tribunal din Norvegia a considerat însă că autorităţile de la Protecţia Copilului au făcut o nedreptate. Familia trebuie reîntregită, au decis judecătorii.

Soţii Nan şi-au văzut împlinite astfel toate rugăciunile pe care le-au făcut zi de zi, noapte de noapte, un an întreg.

Dumitru şi Mihaela au rămas fără cei doi copii în octombrie anul trecut. Fetiţa lor a spus că a fost bătută. Aşa că soţii Nan au fost chemaţi la poliţie, interogaţi şi anunţaţi că angajaţii de la Protecţia Copilului i-au luat pe cei mici şi i-au plasat într-o altă familie, la 300 de kilometri distanţă. Părinţii au primit dreptul de a-i vizita câte două ore pe săptămână.

[citeste si]

Decizia în cazul familiei Nan vine la câteva luni după ce şi soţii Bodnariu au învins Barnevernet în instanţă. În iunie, aceştia au reuşit să-i ia înapoi pe cei cinci copii ai lor, ajunşi în custodia autorităţilor, informează Știrile TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel