Victor Slav și Bianca, din nou împreună

Nu mai formează un cuplu de aproape patru luni, dar nici nu pot sta departe unul de celălalt. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav şi-au dat întâlnire, joi seară, la un restaurant din Herăstrău. Deşi nu s-au ţinut de mână şi nici nu au făcut risipă de gesturi tandre, cei doi s-au simţit foarte bine unul în compania celuilalt.

Întâlnirea de la restaurant nu a fost, însă, una accidentală, ci aranjată din timp, mai ales că la Bucureşti a sosit special pentru a-şi vedea finii, naşa acestora de la Deva, Monica Glodean.

Tânăra, prietenă a roşcatei de zece ani, a acceptat cu drag invitaţia în oraş, cu atât mai mult cu cât petrecuse de minune în compania lor şi în cursul zilei la un alt local din Capitală. Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate imaginea cu cele două tinere, extrem de zâmbitoare, fotografie făcută chiar de Victor Slav.

Seara, istoria s-a repetat. Bianca şi Monica au venit împreună cu bolidul roşcatei la un local din parcul Herăstrău, iar Victor, discret din fire, a ajuns în acelaşi timp cu fosta soţie, însă cu maşina unor prieteni. Paparazzi Spynews.ro i-au surprins pe toţi cinci când au intrat în acelaşi timp în restaurant. Proaspăt coafată şi îmbrăcată casual, Bianca a părut extrem de relaxată la întâlnire. Victor s-a pregătit şi el pentru seara cu fosta soţie.

Băiatul de la Meteo şi-a scos din garderobă un tricou mulat, care i-a pus în valoare pectoralii intens lucraţi la sală. El a mers pe aleile parcului în spatele Biancăi, s-a aşezat la masă lângă fosta soţie şi a părut uşor crispat.

La un moment dat, prezentatorul tv s-a aplecat să-i şoptească câteva vorbe la ureche Biancăi. Cei doi s-au amuzat, în timp ce roşcata îi arăta ceva în telefonul ei mobil.

Au încheiat seara fără să se certe şi au plecat separat de la restaurant, aşa cum au şi venit. De când sunt divorţaţi, cei doi par să se înţeleagă mai bine ca oricând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel