Victor Ponta, video PRO TV 1997, prima reacție: Îmi doream și atunci ce îmi doresc și astăzi

Premierul Victor Ponta a comentat pe contul său de socializare în legătură cu imaginile filmate în urmă cu 17 de ani, când a fost invitat, în calitate de procuror, la o emisiune de la Pro TV.

"Cei de la ProTV au gasit o inregistrare cu mine din 1997, de pe vremea cand eram procuror. Desi eram foarte tanar, la 25 de ani am vrut sa am o voce si sa le spun oamenilor ca magistratii au intentii bune si lupta, intr-o perioada dificila de tranzitie, pentru o Romanie moderna si europeana.
Imi doream si atunci ce imi doresc si astazi: sa fim o societate normala!", a scris, vineri, pe Facebook, premierul Victor Ponta.

Citește și VICTOR PONTA, LA PRO TV în 1997. Imagini cu primele apariții ale lui VICTOR PONTA la TV
 

Înregistrarea la care se referă prim-ministrul, filmată în 1997, face furori pe internet. În acel an premierul actual al României era considerat  "cel mai tânăr procuror" de la Parchet , motiv pentru care a participat în calitate de invitat la mai multe emisiuni televizate la PRO Tv. Anul în care a fost realizată emisiunea este anul în care, potrivit afirmațiilor președintelui Traian Băsescu, Victor Ponta ar fi fost recrutat de SIE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel