Victor Ponta: Ultimul tun al tehnocratilor

Victor Ponta reia dezvăluirile de la DCNews conform cărora Guvernul Cioloș achiziționează echipament militar în valoare de patru miliarde de euro, prin achiziție directă. Materialul a fost publicat de Victor Ponta pe contul său de socializare cu ocazia ''zilei de luptă împotriva corupției". 

Cu ocazia "Zilei Internationale de lupta impotriva Coruptiei" am pregatit un material amplu despre "Ultimul Tun" al "onestului" Dacian Ciolos / sau "Cumintenia Pamantului" de 400 ori mai mare in varianta militara - de la 11 milioane la 4 miliarde Euro! Ghinion pentru Romania !

Primul Ministru Dacian Ciolos afirma foarte clar ca nu sunt bani pentru maririle de salarii in Sanatate si Educatie / mai spune ca nu pot fi eliminate cele 102 taxe din Legea propusa de PSD si votata de Parlament pentru ca e nevoie de bani la buget / nu poate fi marit salariul minim pe economie asa cum cer ( foarte corect) Sindicatele / nu pot fi ieftinite medicamentele pentru ca se opun firmele internationale si importatorii/ Si tot asa - nimic nu se poate pentru ca nu sunt bani!

Si totusi Guvernul Ciolos stabileste un record absolut in comparatie cu toate guvernele de dupa 1989 - cel referitor la valoarea contractelor pentru cumparare de tehnica militara de la doua firme din Germania si Olanda - 4 miliarde de Euro !!!

Iar "partenerii" selectati de "onestul" Ciolos au mari probleme !!! Firma germana a fost anchetata de procurorii germani si a recunoscut ca a dat mita pentru un contract similar in Grecia trebuind sa plateasca o amenda de 37 milioane Euro / iar firma olandeza nu a livrat nicio nava similara pentru tari NATO - a vandut insa doua asemnea corvete catre Indonesia la un pret cu 50% mai mic decat cel pe care il va plati Romania!!!

Romania in urma deciziilor Domnului Dacian Ciolos va face aceleasi greseli ca Grecia si va plati dublu decat Indonesia!," a scris Victor Ponta pe Facebook .

Iată dezvăluirile făcute de Victor Ponta la DCNews LIVE-->> AICI 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel