Victor Ponta: Nu am dormit foarte bine azi-noapte. Ce replică i-a oferit Mugur Isărescu

Premierul Victor Ponta a mărturisit, joi, la conferința Euromoney desfășurată la Bucuresti, că nu a dormit foarte bine azi noapte din cauza întâlnirii pe care o va avea astăzi cu repezentanții troicii formate din Troica formată din Comisia Europeană, Banca Centrală Europeană (BCE) şi FMI. Ulterior, Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, i-a oferit o replică premierului Ponta, arătând ce a pățit el după ce s-a întâlnit cu FMI. 

"E întotdeauna o provocare pentru mine să țin atât de dimineață discursuri, dar mă bazez și pe faptul că poate nici dumneavoastră nu v-ați trezit complet cu toții. Vreau să vă spun că azi-noapte nu am dormit foarte bine pentru că urmează să am o întâlnire cu FMI, CE și BM", a declarat premierul Victor Ponta în deschiderea discursului său susținut la conferința Euromoney, citează HotNews.ro.

Citește și Banca Mondială, avertisment teribil pentru Rusia și Europa

Între cei prezenți la evenimentul din capitală s-a aflat și Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, precum și miniștri, secretari de stat, bancheri, oameni de afaceri, reprezentanți ai presei internaționale și locale.

În replică la îngrijorările premierului, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a spus, în discursul său, că el a dormit foarte bine în noaptea care a urmat întâlnirii cu FMI, scrie Mediafax.

Premierul Ponta va avea, în cursul zilei de astăzi, o ultimă întâlnire cu delegaţia Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, anunțul fiind făcut miercuri, la începutul ședinței de guvern, în fața presei.

"Ne apropiem de finalul discuţiilor cu partenerii noştri internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială. Mâine (joi - n.r.), vom avea o întâlnire finală în care tragem nişte concluzii. Important este ca obiectivul principal, şi anume o relaxare fiscală în ceea ce priveşte impozitarea muncii, să fie atins într-o perioadă de timp rezonabilă. Astăzi ştiu că se întâlnesc şi cu reprezentanţii opoziţiei. Sincer, sper ca şi aceştia să nu-şi fi schimbat părerea, în special foştii colegi liberali, şi să susţină Guvernul în efortul pe care îl facem, de relaxare fiscală, ţinând cont de datele foarte bune privind creşterea economică, reducerea deficitului, a cheltuieililor bugetare de la începutul anului", a declarat, miercuri, premierul Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel