Victor Ponta: Societatea noastră este marcată de ceea ce s-a întâmplat în epoca Băsescu

Premierul Victor Ponta susține că nu este obsedat deloc de fostul președinte Traian Băsescu, dar că nici nu va juca vreodată "scenete de doi bani cu între justiție și cumnatul meu, aleg justiția".  apreciază că societatea românească este marcată de ceea ce s-a întâmplat în ultimul deceniu.  a acordat un interviu jurnalistului Dan Andronic, pentru emisiunea "Lumini și Umbre"

Într-un interviu acordat jurnalistului Dan Andronic, pentru emisiunea "Lumini și Umbre" difuzată sâmbătă seară la B1 TV, premierul Victor Ponta a afirmat că este afectat de ceea ce i se întâmplă cumnatului său, dar că niciodată nu va juca scenete de doi bani.  

"Recunosc. M-a afectat și e normal să mă afecteze și nu o să joc niciodată scenete de doi bani, cu între justiție și cumnatul meu aleg justitție. Justiție își face treaba cu și fără mine", a declarat premierul Ponta.

Întrebat dacă este în continuare obsedat de Traian Băsescu, prim-ministrul a replicat: "Deloc chiar. Cred că toți suntem marcați... Cred un singur lucru, că societatea noastră este marcată de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani. Și că în loc să ne vindecăm, parcă suntem așa în faza finală, după care, sincer, sper ca să intrăm totuși într-o societatea normală în care sigur, cel care încalcă legea plătește, cel care e om politic nu este un dușmanul popoului sau cel pe care-l plimbăm prin piața publică ca să se bucure poporul. Ne unim în jurul unor lucruri importante, cum este un mare proiect de infrastructură, ne certăm pe celelate. Nu ne atacăm familiile, vorbesc politic în primul rând și după aceea judiciar, nu ne facem plângeri penale familiilor", a mai spus Ponta.

Traian Băsescu avertizează: Spaima vine în acelaşi timp cu ura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel