Urmărește emisiunea live


Victor Ponta, replică lui Traian Băsescu: Nu sunt şi nu am fost nici pisic, nici agent acoperit

Premierul Victor Ponta a răspuns, duminică seara,  acuzaţiilor aduse de Traian Băsescu, spunând că "epitetele" folosite de acesta sunt total inacceptabile.

"Dacă Traian Băsescu ar fi fost un simplu candidat şi îmi adresa aceste acuze, să zicem că era de înţeles, chiar dacă la un moment dat depăşeşte limita, dar el le-a făcut din postura de preşedinte. Mi s-a părut că s-a luptat cu SIE şi cu SRI că aceste servicii nu au fost de acord să participe la campania electorală. Domnul Băsescu a şters cu cei din CSM pe jos în calitate de preşedinte.

Citește și: GAFĂ de proporții în campania electorală

Nu sunt nici pisic, nici agent acoperit, nu am fost, dar mie mi se pare că vorbim despre nişte servicii secrete, nu vorbim de Securitatea la care Băsescu a scris tone de dosare", a declarat Victor Ponta.

"M-a afectat personal chestiunea cu plagiatul. Sigur că perioada de luptă cu Traian Băsescu mi-a lăsat foarte multe cicatrice. Am învăţat în acest an că dacă eşti prieten cu Traian Băsescu nu ai cum să scapi. Dacă eşti duşman ca mine, veşnic şi pe faţă, mai ai doar 28 de zile până când România va avea un nou preşedinte legitim. Pentru că din 2012 noi nu mai avem un preşedinte legitim. Politica înseamnă momente de decizie în care să vezi care este miza. Constituţia noastră nu are soluţii mai simple decât cea referitoare la suspendare. Încerci să pui în balanţă ceea ce este important pentru România", a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel