Victor Ponta, reacție vot Miron Mitrea privind rămânerea PSD la guvernare

Miron Mitrea este singurul parlamentar social-democrat care s-a abținut, marți, să voteze, la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, în favoarea rămânerii partidului condus de Victor Ponta la guvernare. Ulterior, premierul Victor Ponta a răspuns unei întrebări ce a vizat acest subiect, afirmând că Miron Mitrea "este un om experimentat".

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, referitor la faptul că Miron Mitrea s-a abţinut la votul din şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD privind rămânerea la guvernare, că acesta „este un om experimentat şi a văzut foarte multe", citează Mediafax.

Întrebat, marți, dacă ştie de ce deputatul PSD Miron Mitrea s-a abţinut la votul privind rămânerea la guvernare, premierul Victor Ponta a precizat că nu a apucat să vorbească cu Mitrea: „Nu am apucat, un om experimentat şi a văzut foarte multe".

De asemenea, premierul Ponta a precizat că parlamentarii UNPR au anunţat că rămân în formula de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii.

„Colegii de la UNPR au anunţat că rămân în formala de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC şi PLR. În ceea ce priveşte programul cu care dorim să continuăm, ceea ce vă pot garanta, că în buget nu se măresc taxe şi impozite, că avem acoperire bugetară pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocaţiile pentru copii şi că obiectivele le stabilim în această coaliţie", a arătat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel