Victor Ponta, răspuns la atacul lui Traian Băsescu. "A fost demis Traian Băsescu. Nu l-a salvat nici PDL, nici presa, l-a salvat CCR"

Președintele Traian Băsescu l-a atacat pe premierul Victor Ponta, din Parlament, la doi ani de la suspendarea din 2012. Premierul Victor Ponta i-a răspuns, la interviul DC NEWS LIVE. 

Președintele Traian Băsescu a declarat, din Parlament, că suspendarea din 2012 a fost o lovitură de stat, condusă de Victor Ponta și Crin Antonescu.

VEZI mai mult: Traian Băsescu atac la Victor Ponta și Crin Antonescu, la doi ani de la suspendare 

Întrebat dacă are un regret că nu a respectat voința poporului român din 2012, Victor Ponta a răspuns, la DCNEWS LIVE:

"De principiu, după 2012, adică protestele din ianuarie, căderea guvernului Ungureanu, suspendarea și alegerile parlamentare, din acel moment și până azi și va fi valabil și-n viitor, domnul Traian Băsescu și-a epuizat orice capacitate de a face ceva bun pentru România, poate doar să facă rău și de atunci a făcut rău și va face cât va mai fi președinte. Ceea ce e grav pentru un președinte este să stai în funcție doi ani și jumătate, nemaiputând să faci ceva bine și să faci lucruri rele, e ceva ce afectează viață fiecăruia. 

Citește și Victor Ponta, despre Justiție: Nu, nu sunt mulțumit

Despre 2012, în continuare cred că am făcut ceva bine. Pe 6 iulie o să aniversăm doi ani de la o decizie bună și corectă, pe care am luat-o împreună cu Crin Antonescu și cu Daniel Constantin. În continuare cred că domnul Traian Băsescu a fost demis, nu doar prin  uriașa diferență a celor care au votat, ci și prin semnificația votului. Singura instituție care l-a salvat nu a fost nici PDL, nici presa, nici altcineva, a fost Curtea Constituțională, prin decizia pe care a luat-o, inițial cu 5-4, apoi cu 6-3". 

Citește și Victor Ponta, despre singurul adversar puternic la prezidențiale, Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel